Een feest op maat is een feest dat staat

Van welkomstdrankje tot late night snacks

Uw feest bij De Hertog van Gelre stelt u helemaal zelf samen. Ons uitgebreide assortiment biedt allerlei opties voor snacks, dinermenu’s, desserts, drankjes en meer. Bekijk onze arrangementen en neem contact op om uw wensen te bespreken.

Verjaardagsfeest vieren in Scherpenzeel

Dranken en patisserie

We bieden verschillende welkomstdrankjes en tijdens het feest serveren we fris, bier wijn, binnenlands gedistilleerd, buitenlands gedistilleerd en meer. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende soorten bruidstaart, cake en ander gebak.

Bekijk het menu
Verjaardagsfeest vieren in Scherpenzeel

Borrelgarnituren

Houdt u van een hapje aan tafel, of heeft u liever dat we rondlopen met snacks? Alles kan bij Partycentrum de Hertog van Gelre. Ook onze hapjeskaart sluit aan bij uw wensen. We bieden een ruime keuze uit warme en koude borrelgarnituren.
 

Bekijk de hapjes
Verjaardagsfeest vieren in Scherpenzeel

Samengestelde arrangementen

Wilt u uw gasten diverse hapjes en drankjes aanbieden? Dan kunt u ook kiezen voor een van onze samengestelde arrangementen. Zo heeft u eenvoudig een heerlijk assortiment gerechtjes. Dat smaakt altijd goed!

 

Bekijk de arrangementen
Verjaardagsfeest vieren in Scherpenzeel

Late night snacks

Als het feest tot laat in de avond doorgaat, dan mag een heerlijke late night snack niet ontbreken. We bieden verschillende hapjes voor die lekkere trek, zoals frites, belegde broodjes shoarma en saté. Dat wordt smullen!

 

Bekijk de late night snacks

Aanvullende informatie

Meer weten over de prijzen voor zaalhuur? Bekijk dan onderstaand document. Zaalhuur is alleen mogelijk in combinatie met een van onze arrangementen. Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.