Een feest op maat is een feest dat staat

Uw trouwfeest bij Partycentrum de Hertog van Gelre

De mooiste dag voor u en uw partner: uw bruiloft. Dat moment wilt u natuurlijk vieren met familie, vrienden en kennissen. Bij Partycentrum de Hertog van Gelre viert u uw huwelijk op maat.

Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Het is jullie dag - dus ook jullie feest

Een onvergetelijke bruiloft viert u in Partycentrum de Hertog van Gelre in Scherpenzeel. Samen met uw gasten geniet u van het feest zoals u dat voor ogen had. Precies naar uw wens verzorgen wij hapjes, dranken, een buffet of dinermenu. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de gehele aankleding van de zaal en muziek. Omdat er in de zaal een uitstekende licht- en geluidsinstallatie aanwezig is, mag u natuurlijk ook zelf voor de muziek zorgen.

Wilt u ook de ceremonie bij ons Partycentrum houden? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. We kunnen de zaal binnen voor u inrichten, maar met goed weer kan de ceremonie ook in een prachtige tuin, vlakbij ons partycentrum, plaatsvinden. De tuin ligt dus niet bij ons partycentrum, maar ook op deze plek, even verderop, richten we uw feest precies naar wens in.

Meer weten over de mogelijkheden en een keer onze locatie bezichtigen? Maak dan een afspraak. Onder het genot van een lekker drankje laten we u alles zien en bespreken we uw wensen.

Neem contact op

White Wedding

Bij zo’n bijzondere dag hoort een bijzondere aankleding van de feestzaal. Daarom hebben we een heel bijzonder thema, waarmee u uw mooiste dag echt een speciaal tintje geeft. Voor uw bruiloft decoreren we de zaal in het thema ‘White Wedding’. Denk hierbij aan witte stoelen, tafels, decoraties en versieringen. Een hele bijzonder beleving voor u en uw gasten!

Hoe ziet een White Wedding eruit?

  • Sfeervolle zaal met witte inrichting
  • Welkom met een speciale witte cocktail
  • Onbeperkt drankjes gedurende de avond
  • Schaaltjes met zoute koekjes, olijven en kaasblokjes
  • Verschillende stokbrood-crostini's, luxe koude snacks met onder andere carpaccio en gerookte vis
  • Rondes met warme snacks
  • Witte chocoladefontein met vuurwerkfontein
  • Witte confetti tijdens het feest

U bent van harte welkom voor een rondleiding door ons partycentrum, een vrijblijvend gesprek over uw plannen en een kostenbegroting.

Neem contact op
Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Cadeautje van ons: uw bruidstaart

Viert u uw bruiloft bij Partycentrum de Hertog van Gelre? Dan krijgt u een heerlijke bruidstaart van ons cadeau. Meer weten? Neem dan contact op.