Vier uw feest in Scherpenzeel
Een feest op maat is een feest dat staat

De lekkerste gerechten voor ieder feest

Samen feesten, dansen en bijpraten: daar krijgt u trek van. Partycentrum de Hertog van Gelre biedt u verschillende mogelijkheden voor een heerlijk buffet of diner tijdens uw feest. Heeft u zelf al voor ogen wat u uw gasten wilt voorschotelen? Zelf een menu samenstellen kan natuurlijk ook.

Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Keuzemenu’s

Maak zelf een keuze uit diverse vegetarische, vlees- en visgerechten. Ook bieden we verschillende vegetarische en glutenvrije opties.

 

Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Lunch

Een feestje tijdens de lunch? Kies voor een lunchtafel, waar alle gerechten worden gepresenteerd op schotels en in manden. Ook is er de mogelijkheid om de lunch als buffet te laten serveren.
 

Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Dinerbuffet

Een uitgebreid diner of eerder een kleiner hapje tussendoor? Met de buffetten van partycentrum de Hertog van Gelre kunt u alle kanten op. Kies zelf het buffet dat het beste bij uw feest past.
 

Bruiloft vieren in Scherpenzeel

Dessertbuffet

Zelfs voor de echte zoetekauw hebben we wat lekkers: ons uitgebreide dessertbuffet is elke keer weer een regelrechte hit. Ook smullen van ijs, vers fruit en taart? Kies dan voor een van onze dessertmenu’s.