Vier uw feest in Scherpenzeel
Een feest op maat is een feest dat staat

Flexibel in te delen feestzalen

Een feestzaal die net te groot of net te klein is? Niet bij Partycentrum de Hertog van Gelre. Doordat onze feestzalen flexibel in te delen zijn, heeft u altijd precies de juiste ruimte voor uw feest. 

6 verschillende zaalindelingen

Zaalindeling 1
De voetjes van de vloer! In deze indeling heeft u een ruime dansvloer, met daar omheen een DJ-booth, podium en een bar. Dankzij de uitstekende licht- en geluidsinstallatie wordt het zeker een groots dansfeest.

Zaalindeling 2
Zo, lang niet gesproken! Wilt u dat uw gasten vooral lekker kunnen bijkletsen terwijl ze genieten van een drankje en lekkere snacks? Dan is deze indeling ideaal. U heeft onder meer een bar, tafels en stoelen, statafels en barkrukken tot uw beschikking.

Zaalindeling 3
Een beetje van allebei. Sommige gasten dansen het liefst de hele avond door, terwijl anderen liever aan de bar staan voor een gezellig gesprek. In deze indeling kan dat allebei, want het dansgedeelte zit om de hoek van de bar met krukken en statafels.

Zaalindeling 4
Nog meer ruimte om te dansen! Net als bij zaalindeling 3 heeft u hier een apart dans- en bargedeelte. Hier is de dansvloer echter wat groter, zodat uw gasten nog meer kunnen swingen. Bij het bargedeelte geniet u nog steeds mee van de muziek.

Zaalindeling 5
Deze feestzaal in L-vorm is ideaal voor de echte feestbeesten. 2 barren en overal ruimte om te dansen, maar ook om bij te komen aan een van de statafels. 

Zaalindeling 6
De grootste ruimte, voor als echt iedereen komt feesten. De ruime, rechthoekige zaal heeft 2 barren, een podium, verrijdbaar podium en alle ruimte voor iedereen die komt dansen en borrelen.

Zit er een ruimte voor u bij? Neem contact op
Partycentrum in Scherpenzeel

Algemene ruimten

Partycentrum de Hertog van Gelre heeft een rookruimte, grote garderobe, twee toiletgroepen en sanitaire voorzieningen voor mindervaliden. Daarnaast is er een terras waar bij mooi weer ook gebruik van gemaakt kan worden.

Kom langs bij De Hertog van Gelre